Gezinsvieringen in teken van de Advent

26 november gezinsvieringen in teken van de Advent
Als het bijna feest is, dan tellen wij altijd af. Nog zoveel nachtjes slapen…. en dan is het zover! Weet je dat het over een poosje weer Kerstmis is? Voor dat feest gaan wij lichtjes tellen. Iedere week tellen wij één lichtje meer. Na het vierde lichtje vieren wij dat Jezus wordt geboren, dát is het feest van Kerstmis.
Om goed te kunnen zien hoelang het nog duurt, gaan we samen met jullie adventskransen versieren. Wij zorgen dat de kransen al met groen zijn bekleed, zodat jullie meteen aan de slag kunnen met versieren. Neem daarvoor zelf genoeg spulletjes mee.
In Schaesberg zullen de kransen worden versierd op vrijdag 25 november om 15.30u.. Aanmelden hiervoor kan op: jeugdactiviteiten.pp@gmail.com.
In Nieuwenhagerheide en Nieuwenhagen ontvangen de ouders nog bericht over datum en tijdstip. Ouders die een handje willen meehelpen zijn in alle 3 parochies uiteraard van harte welkom!
Schrijf vlug op je kalender hoe laat op 26 november in jouw
parochie de gezinsviering is en vergeet niet mama en papa, broertjes en zusjes, oma en opa mee te nemen!
Schaesberg: 17.30 uur Petrus & Pauluskerk
Nieuwenhagerheide: 19.00 uur H.Hart van Jezuskerk
Nieuwenhagen: 18.00 uur elke zaterdag in de Advent kinderwoorddienst waarbij je mag verkleden en een gedichtje of gebedje mag lezen.
Uitgebreide informatie over deze activiteiten zullen de catechese leerkrachten aan ouders en leerlingen van de basisscholen sturen.
Graag tot 26 november a.s. en /of bij het adventskrans maken!
Pastoor F. Jongen en de Werkgroep Gezinsvieringen

Datum

nov 26 2022
Expired!