Kerken open met Kerstmis (25 en 26 dec.)

Kerken open met Kerstmis

Nu kerst weer dichterbij komt kijken we uit naar de lichtjes, de warmte met elkaar en de verbondenheid. Het is het feest van vrede op aarde. Die vrede is lang niet voor iedereen bereikbaar en menig mens leeft in angst en onzekerheid.
Des te mooier is het dat we hier in vrede met elkaar leven. De kerk wil dit rond de kerstdagen samen met u vieren. In de kerkdiensten en ook door de kerken open te stellen en u de gelegenheid te geven elkaar te ontmoeten bij een kopje koffie.
De Kersthuiskamers hebben we enkele jaren moeten missen. Nu het weer kan zijn we blij dat ze ook weer door gaan.
In de kerk van Nieuwenhagerheide is op beide kerstdagen de kerk open van 14.00 uur tot 16.00 uur. De kribbe kan bezocht worden, er kan een kaarsje gebrand worden en er is mooie kerstmuziek. Ook is er een kopje koffie of chocomel (voor de kleintjes).
In de kerk van Nieuwenhagen is de kerk open van 14.00 uur tot 16.00 uur. U kunt de kribbe bezoeken, een kaarsje branden en er is mooie kerstmuziek.
In de kerk van Schaesberg is op beide dagen een kersthuiskamer van 14.00 uur tot 16.00 uur, waar u met anderen in contact kunt komen bij een kopje koffie met een iets erbij. De kerk is  open, de kribbe kan bezocht worden, een kaarsje kan gebrand worden en er is mooie kerstmuziek.
Op tweede kerstdag is er een kerstcarrousel voor de jeugd, verspreid over de kerk zijn er enkele activiteiten. Het kerstverhaal wordt voorgelezen, er kan een kerstknutselwerkje gemaakt worden en het jeugdorkest van de muziekschool zal dit muzikaal opluisteren.
We hopen dat u op een van beide kerstdagen een momentje vindt om anderen te ontmoeten en met  elkaar dit feest vorm te geven.

Datum

dec 25 2022
Expired!