Speciale vastenactie vieringen

In het kader van vastenactie worden er in onze parochies speciale vastenactie vieringen gehouden.

Op 5 maart is er een  viering  in de kerk van HL Hart van Jezus om 9.30 uur met aansluitend koffiedrinken en extra collecte. De vormelingen van bs Op gen Hei en obs. Wereldwijs zullen in het kader van de voorbereiding op het H. Vormsel helpen bij deze viering.

Eveneens op 5 maart is er om 11.00 uur een viering in de P.en P. kerk met extra deurcollecte  Op 4 maart is er een deurcollecte na de mis van 17.30

In het laatste weekend van de vasten, is er op 1 en 2 april in alle kerken ook in de kerk O.L.V  hulp de christenen,  na de H. Mis  een extra deurcollecte.

Voor  alle deelnemende parochies uit parkstad worden er nog informatie avonden gehouden.

Op dinsdag 7 februari 2023 houdt het Missionair Overleg Parkstad een informatieavond over het land Kenia en deze agro-ecologisch modelboerderij. De bijeenkomst begint om 19.30 uur en wordt gehouden in de Theresiazaal van de Twee Gezusters, Putgraaf 3 te 6411 GT Heerlen. Iedereen is welkom, maar aanmelding vooraf via het emailadres ajhouben@hetnet.nl wordt op prijs gesteld. Tijdens de bijeenkomst is er een internetverbinding met pater Peter Ndegwa CSSP in Kenia, die tekst en uitleg zal geven over de inrichting van de modelboerderij en het verdere project. De uit Eygelshoven-Kerkrade afkomstige Mgr. Bert van Megen, pauselijk nuntius in Kenia, kent pater Peter Ndegwa goed en beveelt het project van harte aan.

Op 2 maart wordt er een avond georganiseerd in café Pelt in Heerlen .

Op 18 maart is er een vastenactie wandeling .

Datum en tijd van deze activiteiten worden vermeld in de regionale nieuwsbladen.

De bs. scholen zullen ook mee doen aan de actie waarschijnlijk hoort u hierover van uw kinderen of kleinkinderen.

Datum

mrt 05 2023
Expired!

Locatie

Meerdere kerken