Kerst in coronastijl

Kerst in coronastijl

Dit jaar zullen we een heel andere Kerst gaan beleven dan anders. We hebben het al vaak gehoord en tegen elkaar gezegd. Maar hoe anders? Wanneer dit parochieblaadje wordt gedrukt is het eind november en is nog helemaal niet zeker wat straks met Kerstmis bij de vieringen in onze kerken wel en niet mogelijk is. De coronamaatregelen kunnen dan zomaar weer anders zijn. Daarom raad ik u aan voor de meest actuele informatie steeds onze website te raadplegen: www.federatie-snn.nl

Als u vragen heeft dan kunt u natuurlijk ook altijd even bellen met onze parochiekantoren. De bereikbaarheid en de telefoonnummers ziet u op de achterkant van dit parochieblaadje. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Aan het einde van dit jaar wil ik graag nog een keer een welgemeend dankjewel uitspreken tegen al die mensen die ons in deze moeilijke coronatijd trouw zijn gebleven. Uw inzet als vrijwilliger, uw deelname aan onze vieringen en uw financiƫle bijdragen zijn voor ons echt onmisbaar! Het doet goed om steeds weer de inzet en betrokkenheid van zoveel goede mensen om je heen te ervaren!

Kerstmis vieren in coronastijl zal straks ongetwijfeld anders zijn dan anders. Maar wij zullen er alles aan doen om binnen de geldende coronarichtlijnen sfeervolle kerstvieringen te verzorgen in onze kerken. Vieringen die u juist in deze donkere coronatijd licht, hoop en vertrouwen schenken. Uiteindelijk staan we er immers niet alleen voor. De Immanuel, de God-met-ons, zal spoedig geboren worden!

Ik wens u allen Gezegende Kerstdagen toe! En voor wat het nieuwe jaar betreft, kan ik in coronastijl alleen maar tegen u zeggen: Blijf vooral gezond of word weer snel gezond!!

Hartelijke groeten van uw pastoor,

Freek Jongen